Георги Тодоров: Имахме късмет! Можеше да допуснем още голове

Георги Тодоров: Имахме късмет! Можеше да допуснем още голове

Наставникът на Левски Георги Тодоров е на мнение, че умората е попречила на тима му да спечели днешното дерби с ЦСКА-София, завършило наравно 3:3. Специалистът не бе доволен от това как отборът му е влязъл в мача – без агресия.

"Радвам се, че стана атрактивен мач за хората, които дойдоха на стадиона. Имахме своите плюсове и минуси. Трябва да призная, че отборът на ЦСКА стоеше по-добре физически. Не виждам как ще се оправим до края. Това ще бъде един от проблемите до края на сезона. Тромави и бавни сме. Започнахме мача без агресия".
 

81 ЦСКА-София - Левски
"Имахме късмет. Можехме да инкасираме още поне два гола. Груби грешки в нашия отбор. Радвам се, че успяхме да обърнем двубоя. За третия гол можехме да направим контраатака, но видяхте Иван Горанов. Една от причините е умората. Не смятам, че има живец в отбора. До голяма степен нещата ги промени Симеон Славчев. Това, което виждам обаче, не е много успокояващо.
Всеки трябва да си защитава мястото. Независимо дали е българин, или е чужденец".
"Локомотив (Пд)? Човек се надява, докато е жив. Всичко се случва. Както виждате, два мача подред отбелязваме по три гола. Винаги съм бил оптимист, но ситуацията не е много лека".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти