Феновете на Дунав скочиха на ръководството

Феновете на Дунав скочиха на ръководството

Привържениците на Дунав скочиха на президента д-р Симеон Симеонов. Те издигнаха плакат срещу хирурга, който гласеше: „Докторе, докога ще се подиграваш с русенци?“. Повод за гнева на феновете е липсата на развитие около собствеността на клуба. Сега треньорът Людмил Киров заяви, че скоро може да има развръзка. Говори се, че интерес към акциите е проявил българин, който живее в руския град Краснодар.

Иначе футболистите трябваше да получат заплати в петък, но това не се случи. По този повод от фенклуба „Дунав Завинаги“ написаха вечерта преди мача с Арда: „Уважаеми приятели, отново няма сделка за собствеността на ФК Дунав. За пореден n-ти път надеждите за заплати на футболисти и треньори в клуба не бяха изпълнени. Дунав остава заложник на различни интереси. Футболната любовна хиляди русенци е поставена на карта. Оцеляването на семействата на играчите също“.

Президентът Симеон Симеонов хвърли кърпа в средата на септември 2019 г., но реално продължи да дърпа конците в Дунав и все още не е предал акциите на нов собственик. Той също така обеща да прехвърли безвъзмездно концесията върху базата.

Още от БГ Футбол

Виж всички