Сектор "Б": Дучето лъже (снимки)

Сектор "Б": Дучето лъже (снимки)

Феновете на Левски отговориха на председателя на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов. Вчера Дучето показа пред камерата на Sportal.bg знаме "Армейци" и обяви, че това е оригиналът, притежание на "червената" агитка. Той добави, че "не знае откъде "сините" фенове са напазарували" другото знаме, което опънаха по време на дербито на стадион "Георги Аспарухов".

Привържениците на Левски обаче изпратиха две снимки с транспаранта и попитаха Дучето не става ли въпрос за едно и също знаме. След това Сектор "Б" излезе с официална позиция и нападна Дучето, наричайки го лъжец.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА СЕКТОР "Б" В ДЕРБИТО С ЦСКА

Sportal.bg предлага пълният текст на Сектор "Б" по повод изказването на Димитър Ангелов-Дучето.

На лъжата коремът е дебел!
Перифразирайки крилатата фраза "На лъжата краката са къси", за да послужи най-акуратно за осанката на разглеждания в по-долните редове персонаж, ще обърнем с нежелание внимание на неуважаемия г-н Димитър Ангелов и кликата ид.оти около него.

Очевидно е, че преждевременно дошлата Баба Марта в Сектор Б и запалените червени парцалки са предизвикали не само затъмнение над синия сектор, но и умопомрачително затъмнение в мозъците на кликата идиоти около г-н Ангелов, носещ фашистки прякор, а подкрепящ отбор с петолъчка, създаден по съветски образец и казващ се доскоро "Септемврийско знаме". Очевидно Баба Марта в Сектор Б се е оказала изключително "вътрешно" преживяване за червения стан от сг.н, щом няколко минути мълчаха мъчително, като заклани прасета, при гледката в Сектор Б. А тъкмо бяха отбелязали гол...

Днес, няколко дни по-късно, вместо да се радват на историческата си победа след 26 години чакане, победа, която признаваме, е абсолютно заслужена, господата от Сектор Г се занимават за пореден път с узурпиране на истината за това какво се случва всъщност. ЦСКА от години е символ на пропагандата, неистината, лъжата и медийното затъмнение, а г-н Ангелов владее най-изкусните тънкости в този занаят. В интернет пространството се появи клип, в който г-н Ангелов ни показва знаме "Армейци" и се опитва да убеди малолетните, червени пубертети из интернет, че знамето е "живо и здраво". Господин Ангелов е спестил информацията, че това е една от 5-те или 37-те разновидности на въпросното знаме, които винилената публика (както е известна още публиката на ЦСКА) си е направила на конвейр. Неприятното за г-н Ангелов е, че именно знамето, запалено в Сектор Б, през годините се превърна в едно от основните на Сектор Г и снимковото потвърждение в тази връзка е толкова категорично и неуспоримо, колкото и факта, че ЦСКА няма нищо общо с царския, офицерски отбор АС-23! Господин Ангелов се опитва да успокои ближещата рани червена публика, че половината им знамена от оградата, които в събота вечер грейнаха алено-запалени в Сектор Б, са, всъщност, измислица, фикция, може би конспиративно дело на синьото БФС, световният заговор, на Трактора, на Редосеялката, на ЦРУ, на МИ-6, на Борис Велчев-дядо и почти сме сигурни, че някъде е намесен и "Автоголът на Легендата"...

Господин Ангелов е патологичен лъжец, а наглостта му отдавна не познава граници. Подминаваме с насмешка обичайните му напъни да увеличава многократно бройката на червените копанари, като се кълнеше, че в клетката имало над 3500 души. Оказа се, че продадените билети са точно 2329. Не може да се очаква друго от човек, който в деня преди мача твърдя, че публиката на ЦСКА измисляла по 10-12 песни на година, след като всеки мач на ЦСКА е един своеобразен концерт с песни на всички балкански отбори, най-обичан сред които е този на Цървена Звезда, чиито текстове дори не биват променяни, а директно прилагани (от уважение може би!?). Не може да се очаква друго от хора, които от 4-5 години се опитват всячески да пренапишат историята, да си присвоят девизи и песни, които синята агитка е използвала още в годините, когато "публиката" на ЦСКА се състоеше от войничета, призовавани от в-к "Работническо дело". Какво да говорим за отбор, който след 60 години "се сети", че имал родствена връзка с отбора на офицерите и монархистите. Мисъл и логика - нула! Да не говорим, че от 4-5 години "славната армейска чета, дето смазвала сините джуджета" (при 25 победи предимство за Левски в дербитата!?), използва интернет-пространството за агресивна, масирана и целенасочена пропаганда сред младите хора, в промиване на мозъци и изопачаване на истини.

В събота вечер футболистите на ЦСКА спечелиха вечното дерби по категоричен начин. Срамът е изцяло за нашите играчи и ръководство. Ние вярваме, че то ще направи нужните поуки и корекции и в бъдеще Левски ще залага доста повече на качества и тренировки и по-малко на самочувствие и приказки по медиите. Но в събота вечер, публиката на ЦСКА бе безжалостно унизена, така както не е правено от годините, в които червените парцали висяха по дърветата из цяла София, а червените хулигани скачаха в езерото Ариана или Перловската река, за да се спасяват (всъщност, някои неща си останаха същите!).

Целият Сектор Б грейна в червено, а кулминацията беше основното знаме на Сектор Г - "Армейци" (това е второто знаме, което е наказано от Централния им фен клуб!). Добавяме няколко двупръчкови знамена, както и знамена за веене на "УСФ" (също губили основно знаме от сините през годините!). Червената агония завърши с развенчаване мита за най-силната им хулиганска фракция - "14", след като и тяхното знаме бе показано в Сектор Б. Появи се и един голям червен батко с мегафон, отново тяхна собственост, който сякаш крещи към техния сектор --> "Това ни чака!"

За хора, които се гаврят с паметта на умрели хора, които пеят "смърт" и "к.р" пред името на Апостола... нито ден прошка, нито секунда търпение!
Честита Баба Марта, червени изроди! Не може да промените съдбата си, затова решихте да променяте историята си! А сега очевидно искате да промените и настоящето си! И ние участвахме в промяната... Знамената ви вече са не само на вашата ограда, вече са и на нашата. Запалени, скъсани... Така ви освобождаваме място за нови попълнения, които може да сте сигурни, че скоро пак ще грейнат в Сектор Б !

П.С: И да не забравим. Следващият път, когато пеете песента за "предателя в синьото стадо", пейте я по-бавно... За да имате време да я премислите и осмислите напълно. :]]

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти