Баждеков категоричен: Няма за какво да ни съдите (видео)

Баждеков категоричен: Няма за какво да ни съдите (видео)

От Левски не смятат, че са виновни за ексцесиите с агитката на ЦСКА по време на двубоя в събота и съответно няма за какво им бъде търсена съдебна отговорност. Адвокатите на фенклуба на "червените" Георги Гайдаров и Гроздан Грозев се заканиха да заведат групов иск, тъй като привържениците са били изхвърлени от "Георги Аспарухов", независимо че са имали билети.

"Какво сме виновни ние? Не виждам с какво сме провокирали гостуващите фенове. Преди срещата делегатът и полицията прегледаха сектора и не видяха никакви нередности. Цяла седмица допълнително охранявахме сектора, за да се избегне внасянето на предмети. Извиняваме се на феновете, които не успяха да изгледат цялата среща. Наясно сме, че не всички от тях са дошли да чупят. Но ние нямаме никаква вина. Ако примерно отидеш на кино и там започнеш да рушиш, ще те изгонят. Тогава киносалонът ли е виновен или ти. Смятам, че полицията взе правилно решение да изведе навън запалянковците на ЦСКА", обясни финансовият директор на "сините" Константин Баждеков.

Той отговори и на нападките на Димитър Ангелов-Дучето, че в Сектор "Г" не е имало тоалетни. "Имаше си тоалетни, като в тях дори имаше топла вода. Но те бяха изпотрошени. Изобщо всичките нанесени щети са на стойност около 8-9 хил. лева", добави Баждеков.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички