Скандален полицейски терор - МВР преби и изхвърли 3000 фенове от сектор "Г" (видео)

Скандален полицейски терор - МВР преби и изхвърли 3000 фенове от сектор "Г" (видео)

Скандален полицейски терор бе наложен над феновете на ЦСКА в сектор "Г" на "Герена". Както е известо, преди мача част от запалянковците в сектора счупиха предпазните огради в сектора.

Все още по незнайно какви причини, на почивката на мача, полицията нахлу в сектора и започна да гони цялата публика на ЦСКА от стадиона, въпреки че повечето от феновете не създават главоболия на МВР, купили са си съвсем законно билети за дербито и го наблюдават.

Полицията обаче реши да изгони всичко живо от незнайно защо толкова нагъчкания сектор. Очаквано запалянковците с билети отказаха да напуснат, което нервира полицаите и с палки те започнаха да бият българските граждани.

Полицейският произвол като по чудо не доведе до жертви. Паникьосани от боя, феновете започнаха да се крият в края на сектора. Мелето доведе до задушаване на момиче, което едвам се измъкна от малоумното полицейско безчинство и бе вкарано в линейка, за да получи медицинска помощ.

Към този момент неофициалните информации са, че всичко е започнало, тъй като няколко ултраси на ЦСКА са се сбутали с полицаи.

''ЧЕРВЕНОТО'' ШЕСТВИЕ КЪМ "ГЕРЕНА"

"СИНЬОТО" ШЕСТВИЕ КЪМ "ГЕРЕНА"

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти