Петев: Оставам, ръководството ме подкрепи

Петев: Оставам, ръководството ме подкрепи

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира слуховете за евентуална него­ва смяна. Специалистът споде­ли, че е свикнал с напрежение­то и няма да се предаде. "В Бъл­гария сме способни заради една загуба или слаб мач да оставим това, което е направено във времето на заден план. Често се омаловажават нещата, кои­то си постигнал само в рамки­те на няколко дни. Но това не е за първи път. Свикнал съм с те­зи работи и това не може да ми повлияе. Оставам на поста си. Ръководството за пореден път ме подкрепи. Доста напре­жение се вкарва в клуба, но не се притеснявам. Не е приятно, че играчите трябва да го понесат", каза пред "Тема Спорт" Петев.

Специалистът добави, че има идея как отборът да се върне на правия път. "Важно е да запазим максимално спокой­ствие и да победим Локо Со­фия. В последния мач с Пирин Гоце Делчев изпуснахме 7-8 по­ложения. Затова крайният ре­зултат бе 1:1. Единственият слаб мач до момента бе този срещу Берое (0:0). Но се случ­ват такива неща. Знам как да се върнем към победите. Въпре­ки всичко ние сме на първо мяс­то и имаме аванс от 2 точки пред Левски. Имам пълно дове­рие в играчите. Вярвам, че за­едно с тях ще излезем от тази неприятна ситуация. Трябва да бъдем единни и нещата ще се получат", завърши специа­листът.
 
Нападателят Димо Бакалов пък каза, че не е влизал в конфликт с Ивайло Петев. "Уважавам пре­калено много треньорското и клубното ръководство. Няма да чуете лоша дума от мен за тях. Те ми дадоха шанс. Знам, че невинаги играта ми се получава. Тепърва обаче ще се отблагодаря на клуба. Въпреки всич­ко ние ще станем шампиони", каза Бакалов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти