Присо: Радвам се, че се измъкнах от ЦСКА

Присо: Радвам се, че се измъкнах от ЦСКА

"В ЦСКА имаше сериозни неуредици. На нас, играчите, ни бе много тежко, тъй като трябваше да чакаме заплатите си три, дори четири месеца", проплкака вчера бившият играч на "червените" Нджонго Присо. Както е известно, преди няколко дни той се отказа да се върне на "Българска армия" и предпочете офертата на румънския Петролул (Плоещ).

"Аз се освободих от ЦСКА. Клубът имаше сериозни проблеми и не успя да получи право да участва в Лига Европа", продължи разказа си камерунецът пред "Times of Malta". - Президентът се опитваше да продаде клуба. На него му беше дошло до гуша от ситуацията и не искаше да влага повече пари в ЦСКА", допълни Присо.

"Имаше голямо напрежение в клуба през последните няколко месеца. Радвам се, че в крайна сметка всичко свърши", коментира футболистът, който често беше освиркван от Сектор "Г".

Той допълни, че изпускането на титлата на България през 2012 година е оказало много влияние върху бъдещето на отбора. "Вторият ми сезон в ЦСКА бе малко труден. Те са много добър тим, но организацията беше лоша", завърши Присо.

"Меридиан Мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички