Феновете на Левски стартираха кампания за събиране на пари чрез СМС-и

Феновете на Левски стартираха кампания за събиране на пари чрез СМС-и

Феновете на Левски стартираха кампания за събиране на средства чрез СМС-и. Ето каква е целта на инициативата:

"Времената са тежки, много тежки. Те идват, за да ни поставят на изпитания. За да дадат оценка и да отсъдят пред историята колко струваме ние и колко струва любовта и предаността ни. Ще оставим ли "Левски", когато е най-трудно? Никога! След малко повече от 100 дни "Левски" става на точно 100 години. Преминали сме и през забрани и страх, и през омраза и прах, и през слава и поклони, и през срам да сме с пагони, и през трупове и кърви... "Левски" пак ще бъде първи!

Каквото и да стане и каквото и да ни струва, ние ще посрещнем 24 май 2014г. с достойнството, което повелява и задължава "синята" история и традиция. В тази група има почти 21 000 човека. Хора, които може би ни вярват. Ако точно в този момент всеки един от нас, или дори половината, хване телефона си и изпрати sms с текст DMS LEVSKI на номер 17 777, днес ще бъде един ден с повече бъдеще за "Левски" София и неговата публика!

На 24 май - събота, ще изпълним центъра на София и ще пеем за това, което обичаме и в което вярваме! Ще горим факлите и ще веем знамената във възхвала и почит на това, което ни е носило неподражаеми емоции през годините. За това, което ни е събрало с приятели до живот. За това, с което обгръщаме децата си, когато се родят - синият шал с буквата "Л".

Със селекция или без, с тенекиена купа или без, с треньор или без, с президент или без, в "Левски" важно е само любовта и верността на привържениците... Ако тях ги има, "Левски" ще го има вечно! А "Левски" ще го има вечно!

Изпратете DMS LEVSKI на 17 777 и ни помогнете пламъкът на "синята" идея никога да не угасне! Споделете това съобщение и изпратете вашия SMS. Днес е Богоявление и се случват чудеса... Че "Левски" име свято е, помнете вий това...

"Времето за помагане е сега, закъснелите не ще бъдат наши приятели", В.Лъвский

Още от БГ Футбол

Виж всички