Мето Деянов: Ще покажем на целия свят каква институция е ЦСКА

Мето Деянов: Ще покажем на целия свят каква институция е ЦСКА

Няма фен на ЦСКА, който да не се развълнува, когато чуе името Методи Деянов. Всички запалянковци на армейците го обожават заради безспорните му футболни качества и за сърцатата му игра. Сега любимецът на сектор "Г" бе поканен в щаба на новия треньор Любослав Пенев. Ето какво каза Деянов пред сайта на червените:

Какво е чувството да се завърнеш на „Армията“? Развълнува ли се?

Разбира се, завърнах се в моя дом. Чувството е неописуемо. Няма как да бъда по-щастлив... Аз обичам ЦСКА – това е моят клуб, това е моето семейство!

Как се стигна до съвместната ти работа с Любослав Пенев?

Любо ми се обади и ме покани да работя с него и неговия екип. Поканата му ме развълнува изключително много и нямаше как да откажа. А и все пак работим за нашия любим отбор, работим за нашата си кауза – за доброто на ЦСКА. Любослав Пенев е изключителен професионалист и искам да му благодаря за шанса, за мен е голяма чест и привилегия да работя с него и целия му екип. Страхотни професионалисти и много добри хора.

Какво си поставихте като цели, когато се завърнахте в ЦСКА?

Целите при ЦСКА винаги са едни и същи – победа и добра игра. Това искаме да постигнем и ние. Целият треньорски щаб, заедно с помощта на феновете и ръководството искаме ЦСКА да бъде това, което е бил през толкова много години.

Виждаш ли у футболистите онзи плам и искрица, които са така характерни за несломимия армейски дух?

Да, разбира се! Доволен съм от играчите и от себераздаването. Показват голямо желание за игра и
победа и съм сигурен, че съвсем скоро ще започнем да побеждаваме!

Оптимист ли си за бъдещето на ЦСКА?

Да, естествено! Най-големият и най-успешен български клуб винаги ще го има, убеден съм! Заедно с феновете и ръководството ще направим всичко, за да покажем на целия свят каква институция е ЦСКА!

Кажи нещо за феновете?

Феновете на ЦСКА са най-великите, страхотни са, просто нямам думи. Няма да им кажа, че „аз съм един от вас“, защото съм израснал в Сектор Г... ще им кажа, че когато сме едно можем ВСИЧКО!

Още от БГ Футбол

Виж всички