Крумов: Край с компромисите, ако Левски не ми плати днес, в понеделник ги давам на УЕФА

Крумов: Край с компромисите, ако Левски не ми плати днес, в понеделник ги давам на УЕФА

Бившият футболист на Левски Пламен Крумов, който в момента играе в Славия, заяви пред Sportal.bg, че ако Левски нe му плати до края на деня, в понеделник ще даде "сините" на УЕФА. Сърцатият състезател каза още, че е направил достатъчно компромиси в името на клуба, но от "Герена" си мислели, че могат да го правят на балък.  

"Ръководството на Левски направи всичко възможно да ме принуди да си тръгна. Отделиха ме от основната група и ме накараха да тренирам самостоятелно по три пъти на ден. Направих компромис и си тръгнах, въпреки че имах договор за още шест месеца. Направих компромис и не поисках неустойка, а само да ми платят изработените заплати, които бяха за три месеца и половина.

От клуба ми съобщиха, че нямат възможност да го сторят и се разбрахме това да се случи на три вноски. С първите две нямаше проблем. Третата трябваше да ми я платят до 16 март, но това не се случи. Никой не ме е търсил, за да ми обясни причината. Затова бях принуден да се обадя в клуба, за да се поинтересувам какво се случва", заяви Крумов.  

"Вчера получих писмо, че са ми превели нещо минимално от третата вноска. Без мое съгласие са решили, че може да разсрочат третата вноска. Не съм съгласен на този вариант, тъй като направих достатъчно компромиси, но те си помислиха, че могат да ме правят на балък.

До този момент не съм сезирал УЕФА, тъй като не искам да преча на Левски. Просто искам да си получа заработеното. Сумата, която имам да получавам за мен е доста голяма. Питал ли ме някой как съм си плащал сметките и как съм си гледал семейството в периода, когато не съм получавал заплати. Никой не се е интересувал от Пламен Крумов.

Затова слагам край на компромисите. Ако Левски не ми плати до края на деня, в понеделник ги давам на УЕФА", каза още бившият играч на "сините" пред Sportal.bg.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички