Гонзо: Стойчо вече е водещият човек в Левски, няма списък "Херо" (видео)

Гонзо: Стойчо вече е водещият човек в Левски, няма списък "Херо" (видео)

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че договорът на новия треньор Стойчо Стоев е за 2.5 години. Гонзо каза още по време на днешната пресконференция, че се надява специалистът да изпълни своя контракт. Силният човек на "Герена" допълни още, че няма списък "Херо". 

"Договорът на Стойчо Стоев е за 2.5 години. Надявам да го изпълни. Разбрахме се доста бързо. Комуникацията между мен и Стойчо Стоев е добра. Няма списък Херо, нека темата да приключи", заяви Иванов.

"Всеки треньор има свои виждания. Не искам той да се придържа към моите виждания до този момент. Стойчо Стоев ще бъде водещият човек в клуба и всички ние трябва да му помагаме. Надявам се да остане дълго в клуба и да имаме успехи", добави Гонзо.

Представиха официално Стойчо Стоев като треньор на Левски 

"Стойчо Стоев го познамаме много добре. Той бе в Миньор Перник. Стана шампион с Лудогорец и взе купата на България. Наясно сме с неговата работа. Изборът ни е много по-точен и удачен. Не мога да направя сравнение с Пепе Мурсия.

Никой не назначава треньор с идеята да го уволни след 55 дни. Надявам се Стоев да се задържи дълго начело на Левски. Смяната на треньорите е един от големите проблеми в клуба. Един треньор, колкото по-дълго се задържи, толкова по-добре ще се виждат идеите му. Аз не случайно казах, че треньорът е водещият", допълни спортният директор на "сините".

"Всички ще се съобразяваме с треньора. Обсъждаме играчите и ако влизат в параметрите, които клубът може да си позволи, ще водим преговори. Тук съм, за да следя финансовата политика на клуба. Аз съм човекът, който ще води преговорите, а Стойчо Стоев е човекът, който ще избира футболистите", завърши Гонзо.

снимки: Марин Маринов/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА СТОЙЧО СТОЕВ

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички