Стойчо отказал 4 оферти

Стойчо отказал 4 оферти

Четири оферти от чужбина е отказал треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за последните 18 месеца, разкрива помощникът му Анатоли Нанков пред "Тема Спорт".

"Прави всичко в името на ЦСКА. Това говори много за него като човек. Офертите бяха от чужбина. Идваха от места, където вече сме били и се говорят само суперлативи за него, а не като тук да го подлагат на долни и грозни атаки. За първи път виждам човек, който е на първо място, да бъде така нападан.

Заради ЦСКА оставаме и продължаваме борбата за стабилизиране на клуба. Мнозина биха казали, че в тази ситуация, в която се намираме, не е най-големия приоритет да сме на първо място, но ние го искаме.  Правим нещата така, както ги разбираме, и те носят успех. Единствената ни цел през годините е била да виждаме ЦСКА на върха и друга не признаваме. Минахме през най-трудното по достоен начин. Само клуб като ЦСКА може да оцелее в такива ситуации", коментира още Анатоли Нанков.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти