Мадански: Купата не е приоритет за нас, но искаме полуфинал

Мадански: Купата не е приоритет за нас, но искаме полуфинал

Спортният директор на Монтана Михаил Мадански коментира жребият за 1/4-финалите в турнира за Купата на България, който определи тима му да гостува срещу екзекутора на Лудогорец - Локомотив (Горна Оряховица).

"Няма да се правя на оригинален, за да твърдя, че жребият е тежък или лек. Нито жребий като жребий да повтарям всички останали. До сега срещахме отбори, които искаха да спечелят Купата, но това няма как да им се случи. Локомотив Горна Оряховица не е декларирал такова желание, ще се радвам ако и те обявят, че искат да вземат трофея, за да ни бъде по-лесно", заяви Мадански.

"Не е голям приоритет купата, но ще се борим да стигнем напред, приоритет ни е първенството, но ще се опитаме да съчетаем двете неща. Мачът за Купата е последен мач и няма да има за какво да се пазим", допълни той.

"В такива мачове е по-важно да те ритне кон, отколкото магаре, видяхме какво се случи с част от фаворитите, които играха с отбори от Б група, има леко подценяване независимо, че говорят че няма такова. Локомотив Горна Оряховица е сериозен отбор, знам го от опит, тъй като играхме с тях за първенство в Б група през миналата година", сподели Мадански.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички