Левски към феновете: Имаме нужда от вас срещу Черно море

Левски към феновете: Имаме нужда от вас срещу Черно море

Ръководството на Левски приветства всички фенове на тима, които имат възможност да бъдат утре вечер на "Герена", за да подкрепят тима срещу Черно море.

Ето съобщението на "сините" в официалната им страница:

Уважаеми левскари, остават малко повече от 24 часа до поредния мач на любимия отбор. „Сините” са изправени пред поредното предизвикателство в „А” група. Поредната битка на терена по пътя към завръщането на върха. Ново изпитание, в което всички в състава имат нужда от своя най-верен съюзник – публиката на Левски.

И в петък от 19:45 часа срещу Черно море футболистите в „сини” екипи ще обърнат поглед към трибуните, за да попият от енергията на феновете. Защото именно заради Вас, нашия 12-ти играч, продължаваме да крачим уверено напред.

Защото и в трудните мигове и при неблагоприятни условия, Левски е вървял напред благодарение на подкрепата на своята публика. Неслучайно години наред на любимия стадион се пее рефренът „Дъжд вали, дъжд вали, Левски пак ще победи!“. Защото през бурите сме минавали винаги заедно!

Защото атмосферните условия никога не са били фактор за безрезервната подкрепа, която „сините“ привърженици оказват и са оказвали на Отбора на Народа.

Независимо от дъждовното време и понижените температури, първенецът в „А“ група за пореден път има нужда от Вас!

Националният клуб на привържениците, тръст „Синя България“ и ПФК Левски Ви призовават – бъдете на ”Герена” в петък, 22.10, от 19.45 часа, за да спечелим поредната битка и да сътворим заедно един нов футболен празник.

Защото заедно можем всичко!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти