Домусчиев: Държанието на гостите от Ловеч бе недопустимо

Домусчиев: Държанието на гостите от Ловеч бе недопустимо

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира скандала от събота по време на мача с Литекс в Разград. Тогава имаше нападки между шефовете на двата отбора, като най-активен от страна на ловчанлии беше спортният директор Стойчо Стоилов, който влезе в словесна престрелка с изпълнителния директор на шампионите Ангел Петричев. Според боса на разградчани, такова поведение на ръководител на водещ роден отбор е недопустимо.

"Не може ръководител на един от водещите клубове да се държи по този начин. Говоря за спортния директор на Литекс, даже не му помня името (бел. ред. става въпрос за Стойчо Стоилов). Ако аз се държа така на някой стадион в България, ще ме разкъсат."

"Вижте, че този човек се държа по същия начин и в мача с Ботев. Това си му е нормалното поведение. Не е единичен случай, просто такова му е държанието и възпитанието", сподели Домусчиев пред Блиц.

Според собственика на Лудогорец, случилото се на стадиона в Разград е плод на завист и е провокация. Той не може да си обясни как ръководни лица в даден клуб си позволяват подобно държане на чужд стадион.

"За мен Лудогорец е обект на нападки и завист от много време насам. Държанието на ръководството на гостите от Ловеч на трибуната бе недопустимо. Дразнеха по всякакъв начин нас и феновете, провокираха ни."

"Къде го има това? Да отидеш на чужд стадион и да се държиш по този начин. И всичко това се случва на трибуната, на която ние внимателно обгрижваме всички наши гости, стараем се да им е комфортно."

"Искаме там да се чувстват като по европейските стадиони и да получат всичко необходимо. Цял мач имаше подвиквания и намеци. Наложи се аз да се намесвам, за да ги спася и всичко да мине нормално."
"Съжалявам, но може да ме принудят скоро да не посещавам мачове на собствения ми стадион. Изградили сме всичко по европейски стандарти, искаме да се наслаждаваме на двубоя, а идват и ни провокират и се държат по този начин", сподели още босът на шампионите.

Той смята още, че всичко е плод на умишлена атака срещу тима му, защото четири години поред е шампион и се използват всякакви способи, за да бъде изваден тимът от релси.

"Всичко срещу Лудогорец се прави умишлено. Не могат да преживеят, че сме четири пъти поред шампиони, работим правилно, нормално и се развиваме. Злобата просто е безгранична."

"Използват всякакви способи срещу нас, опитват се да ни изкарват извън нерви, внушават някакви неща за съдийството в нашите мачове. А видяхте какво направи Таско Тасков в мача с Литекс", завърши Домусчиев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички