Гледай на живо

Легенди се събират по повод 30-годишнината от САЩ '94

Божинов: "Малко коте" го използвам постоянно - известните жени няма да ги предам, нека спят спокойно

Божинов: "Малко коте" го използвам постоянно - известните жени няма да ги предам, нека спят спокойно

Валери Божинов даде любопитно интервю пред "7 дни спорт" относно последните му изяви в социалните мрежи. Публикуваме откъс от него.

Как го измисли това „малко коте”?

- "Малко коте" го използвам от много време, не е от вчера. Това не е обръщение към дадената девойка. "Малко коте" го използвам постоянно, всеки който ме познава добре, може да го потвърди. "Малко коте" идва от сръбското „мали маци”. Излизам тук с едно момиче, сръбкиня, моя приятелка, аз я наричам "мали маци". И като си говорим независимо дали е по телефона или си пишем, моето обръщение към нея е "мали маци". Още лятото започнах да използвам израза "мали маци". Дори в Инстаграм съм коментирал снимки на въпросната сръбкиня с „мали маци”. И всички в Партизан ми викат "мали маци". Ето, за първи път разказвам историята за малкото коте. Като си говоря със съотборници или приятели, също си казваме „малко коте”, „котарак”. Аз съм сам и мога да правя каквото си искам. Обичам да си комуникирам с красиви жени, не го крия. Не бих казал, че ми е слабост, но обичам да си пиша с момичета.

Когато излезе въпросния чат, предупреди, че има и ти какво да покажеш. Пишеш ли си с известни жени?

- Аз го казах на шега. Имам чатове, но това са неща, които няма да видят бял свят, ако зависи само от мен. Живеем в 21 век, където всеки комуникира с чатове и си качва снимки в разни социални мрежи. Има доста по-гадни и брутални писания от този мой прословут чат. Може би имам чатове с известни жени, но те ще си останат за мен. Никога няма да отида и да предам дадената жена, независимо коя е тя. Нека да спят спокойно!
Очаквайте хитове от Валери в броевете на спортния ежедневник утре и в понеделник.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички