В последния момент: ЦСКА смени Турция с Гърция

В последния момент: ЦСКА смени Турция с Гърция

31-кратният шампион на България ЦСКА ще отиде на лагер в Гърция, а не в Турция, както бе обявено в понеделник, твърди "Тема Спорт". Промяната е настъпила в последния момент, като окончателното решение за втората фаза от подготовката на "червените" е било взето в ранния следобед вчера, или едва 20 часа преди заминаването. Информацията бе потвърдена от двама от ръководните фактори в Борисовата градина.

"Армейците" ще бъдат на същото място, на което беше изваденият от "А" група Литекс по време на първия си зимен лагер - в Александруполис, който е разположен на брега на Егейско море. Там рекордьорът по титли у нас ще запише най-малко три проверки, като най-вероятно лагерът ще продължи до 12 февруари.

Принципно втората част от подготовката на ЦСКА първоначално трябваше да се проведе в хотел "Сентидо Голд" в курорта Авшалар край Анталия. Информацията за това дори бе публикувана в официалния сайт на "Евима футбол", която организира подготовката на родните отбори в Турция.

Обявени бяха и две контроли - с местния Аланияспор на 30 януари и с Пирин (Благоевград) на 3 февруари. При така стеклите се обстоятелства обаче те пропадат, след като в последния момент от "Армията" са решили да сменят дестинацията с Александруполис.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти