Лудогорец изпуска Мишо Александров в стил "Мапуку"

Лудогорец изпуска Мишо Александров в стил "Мапуку"

Лудогорец е на път да изпусне без пари един от основните си играчи през януари, твърди "Тема Спорт". Става въпрос за крилото Михаил Александров. 26-годишният футболист има договор с клуба до 30 юни, но съвсем скоро може да избяга в стил "Жуниор Мапуку".

Националът е твърда резерва от началото на сезона и стигна до Б отбора, заради което поиска да си тръгне през зимата. Той на няколко пъти води преговори за прекратяване на контракта си, но от Разград отказаха да го пуснат без трансферна сума. Според запознати клубът е поставил цена на фланговия футболист от 200 000 евро. Има голяма вероятност юношата на ЦСКА да опита да си тръгне, като плати три заплати и прекрати договора си. Именно по този наичн Жуниор Мапуку си тръгна от Берое в края на август миналата година.

В момента Мишо Александров е играчът с най-дълъг стаж в Лудогорец. Той подписа с клуба през януари 2011 година, като преди това изкара няколко месеца в Академик (София) след завръщането си от Германия. За този период националът изигра 96 срещи за разградчани в "А" група, в които реализира 15 попадения.

Интерес към крилото има от няколко чуждестранни клуба. На този етап обаче нито един от тях не е готов да плати трансферна сума. Затова те изчакват Александров да уреди взаимоотношенията си с Лудогорец. Възможно е това да се случи или в края на настоящия месец, или в началото на февруари.

Още от БГ Футбол

Виж всички