Десетте нови попълнения на новия хит в българския футбол

Десетте нови попълнения на новия хит в българския футбол

Отборът на Арда Кърджали, който се превърна в новия хит в българския футбол, ще стартира занимания с цели десет нови попълнения, научи Sportal.bg. Целта пред тима е промоция във Втора лига. Президентът на клуба Петър Пешев привлече за треньор Елин Топузаков. Спортен директор ще бъде Емил Кременлиев. Именно Пешев и кметът на Кърджали - инж. Хасан Азис, който е съпричастен към клуба, ще изведат отбора за първа тренировка утре, от 10:30 на стадиона в Кърджали, след което спортно-техническото ръководство ще поеме нещата в свои ръце.

Арда ще проведе първия тренировъчен лагер в Кърджали, който ще бъде от 4 до 8 юли. Топузаков ще провежда двуразови тренировки. На 10 юли отборът заминава на подготовка в Банско, където ще отседне в комплекс “Пирин голф клуб”. Лагерът ще продължи до 23 юли. Тренировките ще се водят в Разлог. По време на подготовката тимът от Трета лига ще изиграе четири контроли. След като отборът се прибере в Кърджали са предвидени още две проверки. На 5 август ще се проведе официалното представяне на Арда. Междувременно стана ясно, че клубът е привлякъл нов масажист. Неговото име е Иван Зотев.

Новите попълнения на Арда:

Вратар: Веселин Ганев (привлечен от Пирин Бл)

Защитници: Георги Кременлиев (привлечен от Етър), Илиян Гаров (привлечен от Оборище), Николай Димитров (привлечен от Оборище), Атанас Кръстев (привлечен от Миньор Раднево)

Халфове и нападатели: Владислав Мисяк (привлечен от Локомотив София), Атанас Чепилов (привлечен от Банско), Митко Плахов (привлечен от Етър), Вълчан Чанев (привлечен от Ботев Гълъбово), Димитър Алексиев (привлечен от Оборище)

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти