Хубчев с нова тактика в атака срещу Беларус

Хубчев с нова тактика в атака срещу Беларус

Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев обмисля да смени тактиката за предстоящото гостуване на Беларус от световните квалификации в група “А”. Мачът е в петък от 21:45 часа в Борисов. В предишния двубой, в който победихме Холандия с 2:0 на “Васил Левски”, треньорът заложи на т.нар. фалшива деветка на върха на атаката в лицето на Спас Делев. С оглед на играта на предстоящия съперник обаче Хубчев се чуди дали този път да не заложи на Андрей Гълъбинов на върха на атаката. Неговите габарити предполагат към по-здрава игра, каквато се очаква в Борисов.
Делев пък може да бъде върнат да играе по крилото. Останалите двама в по-предни позиции вероятно ще бъдат Ивелин Попов и Александър Тонев. Станислав Манолев пък се очаква да остане резерва.

Ако в предни позиции селекционерът е готов да прави рокади, то защитата на 100% ще остане непокътната. На вратата отново ще е Николай Михайлов, а пред него ще действат Страхил Попов, Божидар Чорбаджийски, Васил Божиков и Петър Занев в отбрана. Георги Терзиев пък се очаква да остане на пейката.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички