Бербатов с невероятен жест към 22 талантливи деца на България

Бербатов с невероятен жест към 22 талантливи деца на България

Повече от 400 по-малки и по-големи по възраст шампиони в изкуствата, науките и спорта броят дните до големия мач на 14 юни, когато ще заемат местата си на Националния стадион. Благодарение на Националната лотария, която осигурява билети за тях и техните родители, те ще присъстват на събитието, което се организира в тяхна полза.

Особено голямо вълнение обзема 22 от децата, избрани да бъдат „талисманчета“. Това са най-малките – първокласници и второкласници от София, с. Слокощица, Хасково, Пазарджик, Тутракан, Добрич, Бургас, Попово, Варна, Стара Загора, Пловдив, Велико Търново и с. Крън. Те ще имат щастието да изживеят нещо неповторимо – да стъпят за първи път на терен и то хванали за ръка едни от най-големите играчи на планетата!
Фондация "Димитър Бербатов" и Хюндай в партньорство за All Star Game 2017 На 22 напълно заслужили това участие момченца и момиченца ще бъде подарен звезден момент до Димитър Бербатов, Луиш Фиго, Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Христо Стоичков, Роберто Карлош, Робер Пирес, Деко, Дуайт Йорк и още много други, потвърдили участието си в мача на годината. Ярки звезди, хванали за ръка и подали ръка на бъдещи звезди!


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички