Рони заспа на стола по време на третата си победа в Scottish Open

Рони заспа на стола по време на третата си победа в Scottish Open

Рони О’Съливан заспа на стола си за около 12 минути по време на мача си от 3 кръг на Откритото първенство на Шотландия по снукър, но все пак спечели драматично с 4:3 над Ли Хан, за което му трябваше да вземе последните два фрейма.

При положение че през последните 7-8 седмици графикът на Ракетата е изключително натоварен, не е изненадваща дрямката му на стола, макар това да не обичайна гледа по време на мач. “Докторът ми ми каза да използвам всеки възможен момент за кратка почивка, независимо къде съм, защото знае колко натоварена ми беше програмата в последно време. Така че подремнах, въпреки че знам, че не трябва да спя по време на мач. Всеки се нуждае от дрямка понякога, а и този метод работи при мен.
Бях толкова уморен, че нямаше друг начин в този момент, а и честно казано, после вратът ми беше много по-добре, което е важно. Очевидно е, че вече имам нужда от по-дълга почивка, но какво да се прави - трябва да се играят мачове”, обясни Рони в студиото на “Евроспорт” след двубоя.
За него това е 18-а победа в последните 19 мача, като в 4 кръг (осминафинали) той ще се изправи срещу Майкъл Уайт, когото елиминира с 6:1 и в Шампионата на Обединеното кралство по пътя към рекордна шеста титла.
Гения от Чигуел направи сенчъри от 103 точки, с което стигна до бройка 920 в кариерата си.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти