Треньорът на Етър: Два отбора са по-добри от останалите - другите сме равностойни

Треньорът на Етър: Два отбора са по-добри от останалите - другите сме равностойни
Етър тръгва с амбиция за победа при гостуването на Славия. Мачът от шестия кръг на Първа лига е в неделя от 18:15 ч. в София. Виолетовите заминаха днес по обяд и ще нощуват в столицата.

„Очаквам да се представим добре и да вземем трите точки. Двата положителни резултата срещу Дунав и Пирин се отразяват добре на отбора. Имаме добри футболисти, въпрос на време е да направим и добър отбор”, коментира старши треньорът на болярите Станислав Генчев. "Вече казах, че има два отбора в Първа лига с по-добри играчи от останалите. Другите отбори сме с изравнени сили и въпросът е кой как ще подходи в даден мач. Върху това работим – отборът да бъде сериозен, мотивиран и концентриран”, добави Станислав Генчев.

Младият наставник отдаде дължимото на Славия и призна, че очаква труден мач. Славия е отбор с традиции, но имат остра нужда от точки и очаквам мотивиран съперник, така че няма да ни е лесно. Надявам се ние да отговорим подобаващо и да излезем победители”, заяви Станислав Генчев.

Сериозен проблем е отсъствието на трима основни играчи, които пропускат и този мач поради контузии – Румен Руменов, Ерик Почански и Веселин Минев. Всички останали 18 здрави играчи влязоха в групата за мача. Очаква се Руменов и Почански да са на линия най-рано за следващото домакинство срещу „Ботев” (Пд).

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички