ЦСКА-София: Благодарим на г-н Радев, г-н Каракачанов и г-н Кралев, имаме генетична връзка с българската армия

ЦСКА-София: Благодарим на г-н Радев, г-н Каракачанов и г-н Кралев, имаме генетична връзка с българската армия

ЦСКА-София благодари на президента на България Румен Радев, министъра на отбраната Красимир Каракачанов и министъра на спорта Красен Кралев за участието им във вчерашния празник по случай 70-ата годишнина на ЦСКА. Червените обявиха, че имат генетична връзка с българската армия и се надяват и за в бъдеще това да е така.

Ето какво пише в официален сайт на клуба:

"Армейци,

на 5 май заедно отпразнувахме 70-годишния юбилей на ЦСКА.

По грандиозен, вълнуващ и неповторим начин.

Така, както клубът заслужава и му отива!

Заради всички успехи, титли, купи и медали, спечелени през годините, но най-вече заради всички Вас - привържениците, които го обичат и подкрепят!

Празникът за 70 години ЦСКА на "Васил Левски"@@@

Този невероятно емоционален празник нямаше да се състои без Вашата любов и отдаденост към армейската кауза. Без хилядите по трибуните и милионите пред телевизионния екран с червени сърца!

Благодарим Ви!

Благодарим на Президента на Република България Г-н Румен Радев, че уважи с лично присъствие нашия юбилей! Също така на министъра на отбраната Г-н Красимир Каракачанов, че разреши участието на военни подразделения да се включат в знаменателното събитие и така се върнахме към корените си! Защото още от самото си създаване ЦСКА има генетична връзка с българската армия и нашето желание е тя да остане неразривно здрава и за в бъдеще!

Благодарим на Министъра на младежта и спорта Г-н Красен Кралев, който ни оказа съдействие и помощ, за да може ЦСКА вече да разполага с модерна тренировъчна база, а вярваме - скоро и с красив стадион!

Празникът за 70 години ЦСКА на "Васил Левски"@@@

Спиращите дъха моменти бяха плод на неуморните усилия на стотици хора. Бихме искали да благодарим на генерал Явор Матеев за професионализма на неговите парашутисти, които развяха гордо в небето славните емблеми на ЦСКА.

Благодарности към командира на ВВС генерал майор Цанко Стойков за незабравимия миг, в който на терена акостираха нашите футболни колоси Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов.

Нашите почитания и към близо 500-те легенди и заслужили спортисти, които специално дойдоха за церемонията от всички краища на страната и света.

Аплодисменти и за организаторите от 24/7 и Калоян Лалев-Кайо, както и за всички участници и доброволци, реализирали този спектакъл!

Благодарим!

От ръководството"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти