Наско: В Левски да не се заблуждават от един мач, Обертан не бих го пуснал в съблекалнята

Наско: В Левски да не се заблуждават от един мач, Обертан не бих го пуснал в съблекалнята

Легендата на Левски Наско Сираков е на мнение, че победата на “сините” над ЦСКА-София не трябва да изпраща феновете в еуфория. Бившият спортен директор на клуба не е доволен от представянето на отбора в срещата, въпреки постигнатия резултат - 2:0.

Полуфинал №1 за Купата на България: ЦСКА-София - Левски@@@

“През последните 10 години на Левски винаги му идва един такъв мач, след който валят дитирамби. Тези мачове заблуждават. Ако не разбираш, ти замазват очите. Ако някой се заблуждава, че Левски е играл силно, или, че може в този си вид да играе силно, значи нищо не разбира от футбол. Това е мач за привържениците, защото им носи удовлетворение. Но ръководството и треньорите, ако се заблуждават, че всичко е наред, ще страдаме още утре", категоричен бе Наско пред Лайвспорт.

Сираков се изказа критично и за звездата на тима Габриел Обертан. Французинът направи един от най-силните си мачове за Левски, но цялостното представяне на играча не впечатлява Наско.

Полуфинал №1 за Купата на България: ЦСКА-София - Левски@@@

Бях скептичен още с идването му. За мен е футболист, който е приключил с големия футбол. Идва от Анжи, където е изиграл 4 мача. Нищо чудно не е направил тук. Има един гол за 7 месеца. Едно време нямаше да го пусна да се съблича в съблекалнята. Той е приключил, а ние го реанимираме. А това, че Спас Русев бил казал къде да играе Обертан, уби всичко детско в мен. Ако Делио Роси слуша президента, да си събира куфарите и да го изпращат. Това е срамно", каза Сираков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти