Нурмагомедов за боя след UFC 229: Дълбоко в себе си вярвам, че беше грешка

Нурмагомедов за боя след UFC 229: Дълбоко в себе си вярвам, че беше грешка

Непобеждавания шампион в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов завърши чрез събмишън ММА мегазвездата Конър Макгрегър на 6 октомври. Техният мач доведе до рекорден брой пей-пър-вю закупувания за организацията UFC.

След победата, дошла в четвъртия рунд, Нурмагомедов скочи от октагона и стартира бой между двата лагера. Атлетическата Комисия на щата Невада започна разследване по случая и е запорирала приходите, които Хабиб трябваше да получи. Изслушването му ще бъде на 24 октомври, за да се реши как точно двамата бойци трябва да бъдат наказани.

Говорейки пред руски медии в скорошно интервю, Нурмагомедов призна, че скокът от клетката и атакуването на ъгъла на Макгрегър вероятно не е било добре обмислено решение. Вижте какви бяха думите на „Орела”:

„Смятам, че всеки може да допусне грешка, но аз нямам това право вече. Дълбоко вътре в себе си знам, че това беше грешка. Каквото и да се случи, не трябва да се държим като тях. Въпреки това исках да им дам да разберат... Не знам. Имам противоречиви мисли по случая, но по-скоро усещам, че това беше грешка” завърши шампионът в леката категория на UFC.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти