Христо Стоичков: ЦСКА ще има нов стадион, ще говоря с Гриша Ганчев

Христо Стоичков гарантира, че скоро в Борисовата градина ще има нов стадион. Камата гостува на червения фенклуб в Панагюрище, където даде много автографи на своята биография "Историята". Запалянковците посрещнаха единствения българин със "Златна обувка" от Световно първенство с хляб и сол. За легендарния №8 имаше и подаръци - копие на черешовото топче и знаме с надпис "Свобода или смърт".

"Като малък мечтата ми беше да играя в "А" група и ЦСКА ми даде тази възможност - започна Стоичков. - Кръвта вода не става, сърцето ми винаги ще е червено. ЦСКА ме направи личност, футболист и винаги ще съм признателен. Знаете през какво мина клубът. Преди няколко години дадох името си, за да може ЦСКА да се върне на местото си".

35 Христо Стоичков  показа златната топка на феновете

"Подкрепяйте отбора, както аз го правя от много далече. Заради вас станах такъв, какъвто съм. ЦСКА нов стадион ще има! Никой няма да къса детелинки, няма да реже дървета! Каквото искат да си говорят разни архитекти. Ще говоря и с Гриша Ганчев. Това е пътят! ЦСКА трябва да има нов стадион и ви обещавам, че ще има", завърши носителят на "Златната топка" на "Франс Футбол".

Още от БГ Футбол

Виж всички