АЕК (Ларнака) отпусна 570 билета за феновете на Левски

АЕК (Ларнака) отпусна 570 билета за феновете на Левски

От Левски публикуваха важна информация за желаещите да подкрепят отбора в Кипър срещу АЕК (Ларнака) в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа на 25 юли, четвъртък.

Ръководството на домакините ще отпусне 370 билета за привърженици на Левски, като цените са следните – 10 € за възрастни, 5 € за лица, родени до 31.12.2001 г. и 1 € за лица, родени до 31.12.2007 г. и още 200 билета, първа категория, на цена от 20 €.

Футболната среща е определена като рискова и съгласно кипърското законодателство е необходимо предоставянето на лични данни за закупуването на билети. До стадиона ще бъдат допускани единствено лица с валидни билети и документ за самоличност.

За целта, желаещите да посетят футболната среща между АЕК (Ларнака) и Левски в сектора за гостуващи привърженици, следва да направят своята заявка на email: milen.zhelev@levski.bg. Билетите ще бъдат предоставени на привържениците на място в Кипър в специално обособен пункт от организатора на срещата АЕК (Ларнака) срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

"Уведомяваме привържениците ни, че само след предварително направена заявка на горепосочения email, ще е възможно закупуването на билети в деня на мача.

За желаещите да посетят срещата в Ларнака е необходимо попълване на заявление, което могат да изтеглят от тук и да го изпратят на email: milen.zhelev@levski.bg.

Каним привържениците на “Левски”, които пребивават в Кипър, да подкрепят отбора в сектора за гости. В случай, че някой от тях вече разполага с FanID в системата на кипърската футболна федерация, той може да си закупи билет и за останалите сектори на стадиона. В този случай обаче не трябва да носи отличителни знаци и символи на любимия отбор от съображения за сигурност.

Местата, първа категория, са разположени в сектор „В“ (AJK GROUP STAND, блок Marios Frangos и блок Mazotos) на стадион „АЕК Арена“.

Обръщаме се към всички привърженици да подкрепят отбора на Левски в поредния му европейски мач, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб", призоваха от клуба.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти