Динамо (Б) призна за интерес към защитник на Лудогорец

Динамо (Б) призна за интерес към защитник на Лудогорец

Румънският гранд Динамо (Букурещ), който изживява тежки дни и понастоящем заема 11-ото място в първенството на северните ни съседи, търси спешно нови попълнения. Една от позициите, на които отборът се нуждае от подкрепление, е центърът на отбраната, а набелязаният е защитникът на Лудогорец Драгош Григоре.

“Бях в хотела на българите. Тогава се видяхме с Козмин Моци и Драгош Григоре. Аз им казах: “Хайде един от двамата да се върне в Динамо. Все пак не може и двамата”. След това попитах конкретно Григоре. Той обаче им каза, че сега не може да напусне Лудогорец”, коментира наставникът на “червенит кучета” Мирча Редник пред Sport.ro.

Това е четвъртият път, в който някогашният легендарен защитник на Динамо води отбора. Интересно е, че Григоре е бивш капитан на румънския гранд. Той играе за тима от 2008 до 2014 година, след което е продаден на Тулуза. До момента вторият капитан на румънския национален отбор се възстановява от операция. Заради въпросната интервенция Григоре все още няма официален мач за Лудогорец. Все пак се очаква той да играе в контролата с ЧФР Клуж.

“Говорихме с българите и за Мей Махлангу. В момента обаче няма шанс той да се върне при нас”, добави Редник.

“Меридиан Мач”

Още от БГ Футбол

Виж всички