Гледай на живо

Даниел Моралес, който победи Левски с Ботев (Враца) и Викторио Павлов в "Студио Дерби"

Лудогорец пусна билетите за Дъ Ню Сейнтс, влиза в сила нов закон

Лудогорец пусна билетите за Дъ Ню Сейнтс, влиза в сила нов закон

Лудогорец пуска днес на клубната база билетите за първия мач от третия предварителен кръг на Лига Европа срещу шампиона на Уелс Дъ Ню Сейнтс, който ще се играе на 8 август от 20:30 ч. До понеделник (5 август) на обяд право да си закупят входни талони имат само притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. В тези дни те могат да закупят билети на местата, които са си запазили за българския шампионат. Същия ден след обяд започва свободната продажба на билетите за двубоя с британския тим.

В понеделник, вторник и сряда от 17:30 ч. до 20:00 ч. ще работи и касата на улица „Васил Левски“. В деня на мача гишето отваря в 10:00 ч. Важно е да се знае , че при продажбата на билетите за двубоя с Дю Ню Сейнтс влиза в сила промяна в закона за опазване на обществения ред по време на спортни мероприятия. Тя касае персонализацията на входните талони. Занапред всеки желаещ да закупи билет за мач е задължен да предостави три имена и рождена дата.
Лудогорец обръща внимание на всички посетители лично да проверяват за правилното изписване на имената на входния талон веднага след неговото издаване. Целта е да се избегнат проблеми по време на проверките по входовете. Цените на входните талони за мача от Лига Европа остават без

промяна:

Сектор "В"; блокове 3 и 4 - 20 лв.

Сектор "В"; блокове 1,2,5,6 - 12 лв.

Трибуна "Моци" - 10 лв.

Малък ВИП – 50 лв.

Деца и ученици (с ученическа карта или бележник):

Трибуна "Моци" - 5 лв.За двубоя с отбора от Уелс се продават и семейни билети на следните

цени:

Сектор "В": (блокове 1,2,5,6)

Родител с едно дете - 14 лв.

Родител с две деца - 16 лв.

Семейство с едно дете - 24 лв.

Семейство с две деца - 26 лв.

Семейство с три деца - 28 лв.

Трибуна "Моци";

Родител с едно дете - 12 лв.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти