Флойд Мейуедър: Не съм тренирал за битката с Макгрегър

Флойд Мейуедър: Не съм тренирал за битката с Макгрегър

Легендарният Флойд Мейуедър призна, че не е тренирал за битката си с Конър Макгрегър. Двамата се биха през 2017 година във Вегас, където Конър показа добра игра, но загуби с нокаут в 10-тия рунд. Срещата между тях продаде 4,300,000 платени гледания, а приходите бяха $370,000,000, от които Макгрегър взе близо 100 милиона. Мейуедър се оттегли с перфектна статистика, която включва 50 победи и 0 загуби. Миналата година той се разбра с Дейна Уайт и в края на тази година ще се завърне, за да се боксира с боец на най-голямата ММА организация. Явно Флойд иска да си поиграе отново с Конър Макгрегър, защото реши да поговори малко за първата им битка. "Money" сподели, че не е тренирал за нея и загатна за реванш:

"Когато трябваше да се бия с Конър Макгрегър, не тренирах за битката. Всичко, което направих, бяха само лицеви опори и коремни преси. Това е всичко, което направих. Боксирах се няколко пъти и няколко пъти удрях крушата. Тренировъчният лагер беше на различни места. Бях направил тренировъчен лагер във Вегас няколко дни.

Понякога не бях ходил в залата цяла седмица. Приех го сериозно, но както казах преди, исках да се позабавлявам в двубоя. И исках да забавлявам хората. Знаете ли, просто водех с този стил, който имам. Беше забавно, затова хората се наслаждаваха. Трябва да дадете на хората шоу, затова аз дадох шоу на хората. Ако исках, то можех да го нокаутирам още в началото. Можех да го направя, но така нямаше да има основание за втора битка. Да, бях във форма за битката, но не във върхова форма."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти