Полуголата от финала на ШЛ озари и слалома в Шладминг

Полуголата от финала на ШЛ озари и слалома в Шладминг
Набралата чудовищна популярност с появата си полугола на терена по време на финала от Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм на "Уанда Метрополитано" в Мадрид американка Кинси Волански отново напомни за себе си. Този път тя беше избрала доста необичайна сцена - нощния слалом в Шладминг с участието на нашия алпиец Алберт Попов.
Волански се появи на финала в изрязания си черен бански костюм и постер в памет на баскетболната легенда Коби Брайънт. Това се случи точно преди линията да пресече италианецът Алекс Винацер, който завърши шести в крайното класиране. Появата й не е попречила на Винацер да даде по-добро време. Самият той призна, че дори не я е забелязал. Волански обаче обърка времеизмерването и първоначално на таблото се показа, че Винацер излиза временен лидер с 0,56 секунди пред Клеман Ноел, но в крайна сметка резултатът му беше коригиран на +0,13 секунди.
"Бях толкова щастлив, като видях, че излизам начело, а след 20 секунди оправиха резултата. Едва тогава видях видеото с момичето, което пресича финала. Това е най-щурото нещо, което съм виждал. Не съм много разочарован, но си мисля, че щеше да се получи хубав фотофиниш", коментира Винацер.

Още от Зимни спортове

Виж всички