Гледай на живо

Лига на нациите - жени: България - Северна Македония 0:1

БФС с единодушно решение за легендарния капитан на ЦСКА и България Георги Димитров

БФС с единодушно решение за легендарния капитан на ЦСКА и България Георги Димитров

На днешното си заседание Бюрото на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз гласува предложение за промяна в Правилника за статута на футболистите в съответствие с промяна в законодателството за пребиваване и работа в България. Според промяната досегашният текст на чл. 7, ал. 3 се изменя и допълва както следва:

"Право да бъдат картотекирани имат лица, които са:

а) български граждани;

б) граждани на: държави-членки на Европейския съюз, на страните по споразумението за Европейско икономическо пространство или на Конфедерация Швейцария;

в) чужди граждани, на които е издадено Единно разрешение за пребиваване и работа в Република България или имат друго законно основание за пребиваване в страната".

Единодушно бе взето и решението Българският футболен съюз да поеме всички необходими разноски по лечението на легендарния капитан на националния отбор на България Георги Димитров.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички