Херо: Предстоят разговори за бъдещето на Мартин Камбуров

Херо: Предстоят разговори за бъдещето на Мартин Камбуров

Старши-треньорът на Берое Димитър Димитров заяви, че предстоят разговори с Мартин Камбуров относно неговото бъдеще и дали ще продължи договора си с клуба.

Херо и щабът му чакат милиони от Иртиш
Херо и щабът му чакат милиони от Иртиш

"Ситуацията е неприятна за всички хора, които обичат и се занимават с футбола. Няма какво да направим. Ние сме длъжни да спазим изискванията и наредбите, които има при нас. Да се надяваме, че максимално бързо ще приключи това нещо, за да може да продължи шампионатът. Това е нашата надежда. Как ще се развият нещата, един Господ знае", коментира Димитров.


"Предполагам, че ще се отрази негативно на всички отбор или на повечето. На грандовете като Лудогорец може би няма да се отрази. Ситуацията е чрезвичайна и при всички положения ще има своя негативен ефект в бъдещето".

"Много зависи какво ще бъде състоянието на футболистите и индивидуалните тренировки, които водят. Трите седмици ще бъдат достатъчни, ако те подхождат професионално и отговорност. Ако не, тогава се съмнявам, защото мисля, че могат да дойдат проблемите с травмите. Ако не са тренирали достатъчно, трите седмици се съмнявам да бъдат достатъчни".

"Следим футболистите дали изпълняват програмите, които сме им дали. Самосъзнанието е най-важното в случая."

"Аз казах още преди решението на ръководството, че каквото и да е решението, аз го приемам на 100%. Аз се поставям от другата страна и виждам колко трудно и тежко е на хората, които дават пари за спорт. Разговарях с моите помощници, които и те веднага реагираха позитивно в това отношение. Аз единствено се притеснявах от чужденците, но доколкото разбрах и те са приели на 100% нещата."

"Неприятно е, че така се случи за нашия отбор. Тези футболисти на 70-80% са нови. Трябваше им повече време, за да паснат и да се стиковат помежду си. Жалко е, че шампионатът прекъсна точно в началото. Това може би се отрази най-много на нашия отбор."

Херо: Дано не стане като в Белгия
Херо: Дано не стане като в Белгия

"Работим по селекцията, разбира се. Тази пандемия доста обърква нещата. Сега всички сме на стоп, защото не знаем как ще се развият нещата, докога ще продължат шампионатите, кога ще приключат договорите на футболистите. На някои играчи може да им се продължат договорите вследствие на продължаването на шампионатите. Ние не знаем кога ще започнат, за да кажем кога ще завършат и това много ни затруднява. Работим от декември по селекцията."


"Не съм разговарял с Мартин Камбуров. Не сме очаквали да стане така ситуацията. Предстоят разговори. Ще искам да разбера неговото мнение и най-вече неговото желание. Това ще бъде водещото в случая."

"Казусът с Иртиш не е решен още. Има втора инстанция. Изчакваме до 22 или 23, трябва да разберем дали ще обжалват пред КАС на втората инстанция и тогава ще се знае всичко", каза още Димитров.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти