Гледай на живо

Кой ще е следващият съперник на Италия на Евро 2020? - гледайте "Контра"

Дейна Уайт: След месец започват битките на острова

(Не)очаквано: UFC 249 няма да се проведе по план след корпоративно нареждане
(Не)очаквано: UFC 249 няма да се проведе по план след корпоративно нареждане

Дейна Уайт хвърли много труд и нерви, за да организира UFC 249 за 18-ти април и беше много близо, но в същото време далеч.

Всичко беше готово за галавечерта, но хора от високите етажи на ESPN го накараха да прекрати всичко. Така в следващия месец няма да има ММА събития, но през това време Дейна и UFC ще работят здраво, за да се върнат в играта.

Уайт е категоричен, че битки ще има на частния остров, който са наели. Президента на UFC споделя, че в момента изграждат съоръженията и до месец всичко ще е готово. Той планира да събира бойците на острова, където те да тренират и да чакат за изяви. Ето какво още сподели Дейна за битките на острова:

View this post on Instagram

UFC Islands ( @bosslogic )

A post shared by WHYWELOVEMMA (@wwlmma) on Apr 8, 2020 at 8:42am PDT

"Казвам на всички мои момчета да не се притесняват, защото битките на острова ще се случат. Цялата инфраструктура се изгражда в момента и се въвежда в експлоатация. Когато се доближим до това, тогава ще започна да измислям битки, да подготвям момчета. Мога да изпратя момчетата по-рано и те могат да започнат да тренират на острова.

Ще имаме всичко това и момчетата могат да започнат да тренират и могат да отидат там. Сигурен съм, че хората ще са готови да излязат от къщите си след още един месец и да отидат някъде на остров и да тренират. Всичко ще се случи. Бих могъл да отида следващата седмица. Ще се видим след месец.

Всеки, който се яви на това събитие или е част от него, ще бъде в по-голяма безопасност от тези, които си стоят у дома. Те ще имат достъп до най-добрата медицинска помощ, най-добрите лекари, най-доброто лечение, което е възможно да получите. По-безопасно е да сте на това събитие с мен, отколкото всъщност да сте вкъщи или да отидете в магазина за хранителни стоки. Обещавам ви това."

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти