Шакира: Позволете на децата да излизат навън

Шакира: Позволете на децата да излизат навън

Шакира: Позволете на децата да излизат навън

Шакира спазва препоръките на Световната здравна организация и в момента се намира под домашна изолация в Барселона. С нея е съпругът Жерар Пике, както и двете им деца – 7-годишният Милан и 5-годишният Саша.

Времето, прекарано вкъщи обаче явно не понася добре на колумбийската певица и тя иска да промени това. Тя използва профила си в “Инстаграм”, за да сподели с феновете си своята позиция относно социалната изолация. Изпълнителката иска да започне петиция, която да позволи на децата да излизат от домовете си. Според Шакира, това е от изключително значение за малчуганите, чиито семейства не разполагат с вътрешен двор, където да излязат на чист въздух.

“Щом е позволено на хората с кучета да излизат навън, трябва да се помисли и за решение, което ще дава право на децата да получат нужната доза витамин D, нужен за тяхното психическо и физическо здраве“”, пише звездата. Тя се обръща към испанското правителство и го моли да обмисли възможността да позволи на родителите да извеждат децата си навън, спазвайки нужната дистанция от останалите.

Мнението на Шакира събра доста съмишленици, но имаше и такива, които обвиниха изпълнителката в безотговорно отношение към ситуацията. Някои хора коментираха, че положението е доста сериозно и трябва правилата да се спазват стриктно от всички. На Шакира беше напомнено, че децата могат да изкарат по-бързо коронавируса, както и да бъдат носители без да показват симптоми, но в същото време да са опасни за околните.

Имаше и фенове, които призоваха изпълнителката да не прибягва до подобни действия и да си седи у дома, за да може пандемията да приключи възможно най-бързо.

hotnews.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички