UFC 249 на открито пред по-малко от десетима души?

UFC 249 на открито пред по-малко от десетима души?

Джо Роугън няма да бъде коментатор на UFC 249, което е насрочено за 18-ти април. В последно време много се говори за събитието, което все още не се знае къде ще се проведе и дали въобще ще го има. Въпреки пандемията от коронавирус, президентът на UFC, Дейна Уайт е категоричен, че бойната карта все още е валидна за 18 април - макар и без публика. Главната битка ще бъде между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, която пропадна вече цели 4 пъти и сега Дейна прави всичко възможно, за да не се повтори историята.

Местоположението на събитието, което първоначално беше планирано да се излъчва от Бруклин, Ню Йорк, все още е загадка. Роугън сподели в своя подкаст, че е скептичен към плана на UFC и разкри, че е решил да не коментира двубоите. Ето какво още сподели Роугън:

"UFC говорят за битките на 18-ти април. Не знам как ще го направят. Не знам дали ще успеят да направят това в Съединените щати. Говорят, че ще го направят на място с по-малко от 10 души на открита арена. Предполагам, че някой ще го коментира, но това няма да съм аз. Говори се, че ще изведат коментатора на празно място. И ще се опитат да направят това на 18-ти."

Ще има ли събитие и как точно ще се проведе, какво мислите?

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти