Гледай на живо

Официалната церемония "Футболист на годината" 2022

Хабиб Нурмагомедов видя вируса като наказание за човечеството

Хабиб Нурмагомедов видя вируса като наказание за човечеството

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов смята настоящата коронавирусна епидемия за нещо сериозно. Боецът предупреди хората да не подценяват болестта. Освен това Хабиб смята, че този вирус е наказание за човечеството за действията му.

„Коронавирус, казват те … Всъщност всичко е много сериозно … Бъдете чисти и внимавайте във всичко. Погрижете се за себе си и семействата си, не подхождайте към тази ситуация несериозно и с подценяване. Всемогъщият не налага на човек нищо извън неговите възможности “, написа Нурмагомедов в Instagram.

Нурмагомедов вече индиректно пострада от коронавирус. Поради пандемията следващият му двубой все още е под съмнение. На 18 април в Ню Йорк в главното събитие на турнира UFC 249 той трябваше да защитава титлата си срещу Тони Фъргюсън. Епидемията направи невъзможно провеждането на този двубой в САЩ, затова UFC реши да го проведе на друго място без зрители. Очаква се през следващите дни промоцията да посочи градът и държавата, където ще се проведе UFC 249.

boec.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички