Бивш затворник изнудва шефа на UFC за $10 милиона

Бивш затворник изнудва шефа на UFC за $10 милиона

Един от най-големите шефове в света на ММА Дейна Уайт е станал жертва на сексуален тормоз, съобщават от Las Vegas Review-Journal.

Историята с президента на UFC е от 2014 година, но едва сега излиза наяве. Тогава Уайт е записан на видео от стриптизьорка. По това време спортният шеф е бил женен.

След това приятелят на момичето – Ернесто Джошуа Рамос, започнал да изнудва Дейна Уайт за 200 000 долара. След това обаче е арестуван от ФБР и пратен в затвор, където излежал присъда от една година.
На 3 април Рамос заявил, че Уайт не изпълнил условията по сделката им и спортният бос му дължи пари, тъй като не е разкрил името му след края на делото. Затова той сега е завел дело срещу боса на UFC.

„Току-що разбрах, че вчера е заведено дело срещу мен. Този човек отиде във федералния затвор за опит за изнудване от мен преди повече от 5 години. Сега той е наел адвокат, който също е осъден престъпник и отново се опитва да изнуди пари от мен - $ 10 милиона. Предишният път не получи пари от мен и този път няма да получи нищо. Очаквам с нетърпение съдът да отхвърли делото, за да мога да се отърва от тези мръсотии завинаги “, заяви Дейна Уайт пред Las Vegas Review-Journal.

Според източника агентът по недвижими имоти Ернесто Джошуа Рамос заведе дело в окръжния съд на Кларк. В изявлението се казва, че Уайт не е платил на Рамос 450 000 долара за факта, че той не разкри подробностите на наказателното дело преди 5 години.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти