Артьом Лобов би подписал отново договор с UFC за двубой срещу Тухугов

Артьом Лобов би подписал отново договор с UFC за двубой срещу Тухугов

Арьом Лобов все още иска да се бие срещу Зубаира Тухугов Между Лобов и Тухугов има вражда още откакто имаше неразбирателства между лагерите на Конър и Нурмагомедов. Тухугов е тренировъчен партньор на Хабиб и бе замесен в скандала между SBG Ireland и дагестанците, трениращи в AKA.

Говорейки с ММА репортери Лобов обясни, че все още иска да се бие срещу Тухугов. Той дори заяви готовност да се върне в UFC за един двубой, за да го направи.

„Бих искал да се бия за тях, но е много малко вероятно те да предложат това. Освен ако не ми предложат само една битка срещу Зубаира, за която говорим. Зубаира го иска и аз го искам. Надявам се, че те могат да направят това реалност и всеки един долар, който бих спечелил в този бой, ще отиде за благотворителност. Да се надяваме, че това ще се случи. "

След загуба през октомври 2018 година от Майкъл Джонсън, Лобов поиска и получи освобождаване от UFC. Неговата UFC кариера завърши с две победи и пет загуби. Нещото, което Лобов има е разпознаваемо име. Ето защо близкият до Конър Макгрегър боец успя да си намери доста бързо ново поле за изява.

Доскоро Лобов се състезаваше в BKFC (бокс без ръкавици), но сега е свободен. Бившият състезател на UFC разкри, че е в преговори с нова организация, но притесненията относно COVID-19 са попречили на договарянето.. „Руският чук“ няма търпение да се завърне на ринга или в клетката.

Под BKFC Лобов имаше две победи и една загуба. Той се наложи чрез единодушно съдийско решение над бившия шампион по бокс Поли Малиняджи. Последният двубой на Лобов в BKFC завърши чрез TKO загуба от Джейсън Найт в реванша им.

Още от Бойни спортове

Виж всички