Гледай на живо

Кой срещу кого в първия кръг на efbet Лига - жребий за новото първенство

Хорхе Масвидал избухна срещу Лий заради опита му да скрие, че се е предал

Хорхе Масвидал избухна срещу Лий заради опита му да скрие, че се е предал
По-рано тази сутрин UFC Бразилия се проведе в празна арена поради страхове от коронавируса. Основното събитие за вечерта бе сблъсък между Кевин Лий и Чарлз Оливейра.
Кевин Лий бе заключен с гилотина, но веднага след като потупа и Оливейра го пусна, американецът реши да продължи и да оспорва, че се е предал. Възможно е да е изпаднал в безсъзнание и да не помни, че е потупал и в мига, в който Оливейра го е пуснал, противникът му да е продължил боя. Хорхе Масвидал не вярва, че това е така и написа пост в Twitter, с който срази 27-годишния Лий.

„Трябва да бъдеш изгонен от организацията заради този жалък номер! Тапваш и продължаваш да се биеш? Това е едно от най-жалките неща, които можеш да направиш!“ Първият ти жалък ход бе, че дори не влезе в категорията. Вторият е  да се предадеш и да искаш да продължиш. Това е липса на уважение към спорта и е едно от най-грозните неща, които човек може да направи в клетката!

Лий и Масвидал не са имали вражда помежду си досега. Веднъж Лий нарече BMF титлатана Масвидал „играчка за малки момчета“, а Масвидал отвърна като нарече Лий “инстаграм инфлуенсър”.

Схватата с Оливейра, донесе на Кевин Лий трета загуба от последните му четири мача. Това със сигурност е тежък момент за него и тимът, под който се готви и състезава - Tristar Gym.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти