Фратрия продължи добрата си серия след бой над Етър

Фратрия прекъсна добрата серия на Етър, след като победи “болярите” с 3:1 като домакин в среща от 14-ия кръг на Втора лига. Интересното е, че и четирите попадения паднаха през второто полувреме.

Първият гол падна в 50-ата минута. Тогава след центриране отляво Александър Ангелов беше над всички и засече с глава, като реализира за 1:0. Само 4 минути по-късно пък домакините хванаха опонента си на бърза контраатака, която беше завършена с точен удар на Денислав Ангелов (2:0).

Изиграха се шест мача от Втора лига днес

След двете попадения, които получиха в своята врата, футболистите на Етър се активизираха и натиснаха своя съперник. Георги Китанов обаче се отчете с няколко добри спасявания. В 64-ата минута все пак “болярите” успяха да върнат едно попадение чрез Дидис Пита, който засече от воле центриране на Кольо Станев отдясно.

В 89-ата минута обаче Фратрия сложи точка на спора с трето попадение. След изпълнение на пряк свободен удар Станислав Нистеров спаси, но топката дойде удобна на Василе Битлан, който подаде на Денислав Ангелов, а той от своя страна засече на опразнената врата.

С тази победа Фратрия събира в аткива си 20 пункта и се изкачва до десетото място, като вече шест мача не познава вкуса на загубата. Етър от своя страна има с точка повече и е седми, на 3 от четвъртия Беласица.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти