Арда търси нови точки след успеха в Бистрица

Арда (Кърджали) приема Септември (София) в първия петъчен двубой от програмата на XIII кръг на efbet Лига. Срещата на "Арена Кърджали" ще започне с първия съдийски сигнал на Мартин Величков.

Отборът на Александър Тунчев се намира в първата половина на таблицата с 18 точки в своя актив. В последния кръг футболистите от Кърджали победиха с 2:1 ЦСКА 1948 в Бистрица.

Септември (София) пък отлети от дъното и вече дори се намира извън опасната зона. Големият удар тимът на Николай Митов постигна в началото на октомври, когато победи с 1:0 ЦСКА - София насред центъра на столицата.

Наскоро излезе любопитна класация, според която Септември е единственият български клуб в топ 50 на Европа по подписани договори с млади играчи. В редиците на отбора на Митов вече е опитният нидерландски бранител Ксандро Шейк.

Септември (София) е в топ 50 на любопитна класация

Арда пък влиза като фаворит в срещата, като Тунчев ще може да разчита на основния си арсенал от звезди - Станислав Иванов, Борислав Цонев, Лъчезар Котев, Тонислав Йорданов, Димитър Велковски и т.н.

Арда (Кърджали) - Септември (София)

Главен съдия: Мартин Величков (Варна)Стадион: "Арена Арда", КърджалиНачало: 14.00 часа

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти