Левски обяви ново партньорство

Левски обяви партньорство с един от най-големите производители на млечни продукти в България. Логото на фирмата ще заеме място на ръкава на официалния мачов екип, а "сините" ще излязат с новата визия на екипа още в предстоящото дерби с ЦСКА - София.

Ето какво написаха от клуба:

"Левскари,

Изключително сме радостни да приветстваме нашия нов партньор – един от най-големите производители на млечни продукти в България Lacrima

„Лакрима“ ще бъдат наш спонсор, като тяхното лого ще заеме място на ръкава на официалния мачов екип.

Представителният отбор на „ПФК Левски“ ще играе с новата визия на екипа още в събота при домакинството на „ЦСКА-София“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Тогава ще бъдат налични за продажба и екипите с новия рекламодател онлайн и в официалния магазин.

Радостни сме да съобщим също така, че от „Лакрима“ подават ръка и на Детско-юношеската школа на клуба, където поемат изцяло снабдяването с млечни продукти от най-висок клас.

На официалното подписване на договора бяха изпълнителните директори на „Левски“ и „Лакрима“ Даниел Боримиров и Росица Черкезова.

"Изключително сме радостни да приветстваме „Лакрима“ в голямото „синьо“ семейство. Благодарни сме за подадената към клуба ръка, както и за огромния ангажимент, който поемат към най-важните – нашите подрастващи футболисти. Надяваме се на дълго и ползотворно партньорство“, заяви изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Даниел Боримиров.

"За нас е истинска чест и удоволствие да подкрепим един от най-големите футболни клубове в България. Ние от "Лакрима" вярваме в силата на спорта и неговата роля за развитието на младите хора. Партньорството ни с "ПФК Левски" ни дава уникалната възможност да допринасяме за това развитие от най-ранна възраст. От години работим в подкрепа на спорта сред младите поколения, а сегашното ни сътрудничество е поредната стъпка напред в тази посока. Благодарим за доверието и се радваме, че сме част от този път към успеха! Благодарим ви!“, заяви от името на целия екип на "Лакрима" изпълнителният директор на компанията Росица Черкезова.

Още от БГ Футбол

Виж всички