Николай Стоянов: Надявам се да заслужа тази публика с мачовете, които следват

Черно море Тича отстъпи със 75-80 на Балкан в мач от втория кръг на Sesame НБЛ, а след срещата капитанът на "моряците" Николай Стоянов обясни защо неговият тим не успя да достигне до успех в собствената си зала.

"Още в началото на мача имахме по-добри моменти, отколкото през цялото останало време. Може би проблемът беше в това, че ритъмът на игра при нас е на по-заден план в момента, тъй като това ни е първи официален мач. Но това със сигурност не е оправдание. Балкан изиграха може би най-добрата си среща от началото на техните официални мачове. Поздравявам ги за успеха, бяха по-добри и затова заслужиха победата.

Трябва да продължим да работим по начина, по който работихме през последните 10 дни и според мен резултатите рано или късно ще дойдат.", заяви опитният баскетболист.

Балкан удари Черно море във Варна и записа първа победа в Sesame НБЛ

Той коментира и какво е усещането да се завърне в родния си град пред публиката, която го аплодираше при появата му на паркета."Пожелавам го на всеки, беше невероятно. Надявам се да заслужа тази публика с мачовете, които следват.", завърши Стоянов.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти