Ще успее ли ЦСКА 1948 да се върне към победите срещу набралия скорост Крумовград?

Крумовград приема ЦСКА 1948 в среща от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на спортен комплекс "Никола Щерев - Старика" в пловдивския квартал "Коматево" стартира в 15:00 часа с първия съдийски сигнал на Димитър Димитров.

Двата отбора са разделени от една точка в класирането, като тимът на Атанас Рибарски заема девето място, а "червените" са седми. Крумовградчани са в подем и имат три победи в последните си четири мача, отстъпвайки единствено на шампиона Лудогорец в този период.

Преди седмица ЦСКА 1948 загуби от Ботев (Пловдив) в Бистрица, а няколко дни по-рано завърши наравно със Септември в отложен двубой от третия кръг на родния елит. Днес футболистите на Валентин Илиев със сигурност ще бъдат мотивирани да се завърнат на победния път, но задачата им няма да бъде никак лесна.

Вальо Илиев: Не заслужавахме да загубим

Домакините, от своя страна, искат да продължат добрата си серия, а радостната новина за техния наставник е, че няма кадрови проблеми и ще разчита на всичките си играчи.


Официално: ЦСКА 1948 привлече доскорошен национал на България

Столичани също са в пълен състав, а на разположение на треньора ще бъде последното ново попълнение Петър Витанов, който се очаква да запише първи минути с червената фланелка именно срещу Крумовград.

КРУМОВГРАД - ЦСКА 1948

СЪДИЯ: Димитър ДимитровСТАДИОН: Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика", ПловдивНАЧАЛО: 15:00 часа

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти