Играч на Ман Сити бил арестуван в дискотека в Мадрид заради отмъкнат телефон

Халфът на Манчестър Сити Матеус Нунеш е бил арестуван в дискотека в Мадрид през миналия месец след разправия с фен, пише “Ел Мундо”.

Предполагаемият арест се е случил в ранните часове на 8 септември, когато португалският национал купонясвал в нощния клуб La Riviera. Тогава 58-годишен мъж се опитал да снима футболиста в тоалетните на заведението без неговото съгласие. В изблик на гняв Нунеш отмъкнал телефона на непознатия и отказал да му го върне. Така в дискотеката пристигнала полиция и отвела полузащитника в полицейско управление в Мадрид. Няколко часа по-късно играчът бил освободен от ареста след намесата на адвокат. Според информацията на испанския вестник предстоят да бъдат повдигнати обвинения на 26-годишния халф. От "Манчестър Ивнинг Нюз" обаче твърдят, че нито се е стигало до арест, нито ще има съдебни действия срещу футболиста.

Нунеш се присъедини към Манчестър Сити с трансфер от Уулвърхамптън през миналото лято на стойност 62 милиона евро. Досега той е изиграл 35 мача с 1 гол и 6 асистенции за “гражданите”, като след 8 септември е взел участие в 3 двубоя на тима.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти