Мбапе за Гризман: Ти носеше Франция години наред, разбирам и уважавам решението ти

Капитанът на Франция Килиан Мбапе реагира на новината, че Антоан Гризман прекратява кариерата си в националния отбор. Звездата на Реал Мадрид написа дълго послание в Instagram за вече бившия си съотборик за “петлите”.

Изключителен играч, който приключва кариерата си с френския отбор. Един от най-важните играчи в съвременната ера на нашия национален отбор. Благодаря ти за незабравимите спомени, които ни подари, ти носеше този отбор години наред и допринесе много за извеждането му на върха с много титли”, пише Мбапе за записалия 137 мача и 44 гола за Франция Гризман.

И Гризман обяви, че приключва с националния отбор

Някои може да си мислят, че е твърде рано да спреш сега, но аз разбирам и уважавам решението ти. Носенето на тази фланелка винаги изисква повече, без понякога да носи признанието, което върви с нея. Ти ще останеш завинаги в историята на френския национален отбор. И никога няма да забравя честта и удоволствието да играя редом с теб толкова много години. Никога не съм го омаловажавал. На добър път, приятелю, и ти благодаря“, завършва Мбапе.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти