Ачиари: Засега нямаме добър опит с ВАР

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари сподели мнението си след загубата с 0:1 от ЦСКА - София в Благоевград. Това е четвърто поредно поражение за заралии, а наставникът заяви, че отборът му няма добър опит със системата ВАР.

"Нашият отбор стоеше много добре през целия мач. Знаехме, че без нашият голмайстор ще ни бъде трудно в атака. Не успяхме да вкараме гол, въпреки че имахме добри ситуации. През първото полувреме ЦСКА владееше топката, но нямаше завършващото подаване. ЦСКА е един много добър отбор с много добър треньор. Бяхме проучили противника и нямаха тази ефективност, която имаха срещу Локомотив (София).

ЦСКА - София бие с дискусионна дузпа пред шест хиляди в Благоевград

Засега нямаме добър опит с ВАР. Съдията е на 4 метра от ситуацията, вижда я и му се обаждат от ВАР. Съдията се справи добре, нямаше вина, но му се обадиха от ВАР и разгледа положението.

Днес отборът се представи добре, но за жалост не си тръгваме с точка или три. Гледаме мач за мач. Загубихме от Лудогорец, ЦСКА и Ботев, но стояхме като равен с равен. Липсва ни голът, не трябва да разчитаме на един или двама играчи.

Голям куриоз: ЦСКА - София и Берое подписаха декларации за използване на ВАР “когато може”, мачът закъсня с 11 минути

Трябваше да има подпис от нас и от противника, тъй като някои от камерите на ВАР нямаха добра видимост заради феновете на ЦСКА. Мачът си мина без проблем. Работата се вижда на терена. Аз мисля само за следващата тренировка. Загубите ни са от силни отбори. Гледаме към двубоя със Славия, за да се представим по най-добрия начин", каза Ачиари.

Още от БГ Футбол

Виж всички