Валери Свиленов: Преследваме трета поредна победа

Ботев (Ихтиман) приема третия отбор на ЦСКА 1948 в предстоящия 6 кръг на Югозападната Трета лига. Ихтиманци са в серия от две поредни победи в шампионата – при гостуването на Балкан (Ботевград) и домакинството на Витоша (Бистрица).

„Записахме два поредни успеха, но по-важното е, че показахме и добра игра. Отборът тренира добре и има настроение, като амбицията ни е за трета поредна победа. В добра форма сме и сме готови за предстоящия мач с ЦСКА 1948“, коментира старши треньорът Валери Свиленов пред официалния сайт на Ботев Ихтиман.

„Получи се пауза за отбора заради отложения мач по повод турнира „Преглед на талантите от Трета лига“, но ние пък играхме за Купата на България с Рилски спортист миналата сряда. Така че тази пауза за нас не бе чак толкова дълга. Не смятам, че отпадането за Купата ще ни се отрази по някакъв начин, защото това е съвсем друг турнир и мач, а за нас основен приоритет е първенството“, добави наставникът.

„За турнира „Преглед на талантите“, в който бях треньор на сборния отбор на Югозападната Трета лига, използвах шест момчета от Ботев, но това бе продиктувано от факта, че в последния момент някои от основните повикани отпаднаха и трябваше на пожар да попълвам групата на отбора“, завърши Валери Свиленов.

Към този момент в отбора на Ботев (Ихтиман) няма контузени футболисти.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти